Кошик
497 відгуків
+38 (068)255-81-81Зателефонувати
+380 (68) 255-81-81
Александровская 40, Запоріжжя, Україна
Турецька кава-Чай-Кавоварки-Турки-Чайники-Самовари
Кошик
Мідна турка для приготування кави "Схід" класична 120 ml Покриття патина, фото 2Мідна турка для приготування кави "Схід" класична 120 ml Покриття патина, фото 3

Мідна турка для приготування кави "Схід" класична 120 ml Покриття патина

  • Немає в наявності
  • Код: 1111

850 

Мідна турка для приготування кави "Схід" класична 120 ml Покриття патина
Мідна турка для приготування кави "Схід" класична 120 ml Покриття патинаНемає в наявності
850 
+380 (68) 255-81-81
+380 (68) 255-81-81
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Мідна турка для приготування кави "Схід" класична 120 ml Покриття патина

Мідна турка для приготування ранкової кави і відмінного настрою на весь день! Виготовляється турка українськими майстрами, з листа чистої міді, завтовшки 1,5 мм. Всередині покривається тонким напиленням харчового олова товщиною 9 - 12 мкм. Підходить для приготування кави на електричних та газових плитах, а так само інших нагрівальних поверхнях.

Особливості приготування кави в турці:

Кавові зерна вимагають підготовки. Для приготування кави в джезві потрібно використовувати кави дрібного помелу. Краще всього зерна молото безпосередньо перед початком приготування напою. Так в каву збережеться більше ефірних масел, які він зможе віддати при варінні і тим самим зробити кави більш насиченим.

Спочатку турку слід трохи розігріти на слабкому вогні, а потім всипати в неї мелені зерна. Багато новачків, які ще не освоїли приготування кави в турці, не можуть зрозуміти, як довго потрібно гріти турку. Зрозуміти це можна лише досвідченим шляхом, і через якийсь час "правильна" температура джезви буде визначатися дуже легко. Кількість кави, яке потрібно всипати у турку, різниться в залежності від рецепту приготування напою і переваг конкретної людини, від виду кави.

Коли кава добре прогріється, в джезву наливають воду. Вона повинна повністю закрити кавовий порошок. Для приготування кави в турці не рекомендується брати водопровідну воду. Вона повинна бути "м'якою", тому краще використовувати профільтровану воду, яка повинна бути холодною, навіть крижаний. В залежності від виду кави в джезву додають спеції і цукор, після чого кава слід ретельно перемішати. Заважати кави знавці рекомендують срібною ложечкою. У продажу можна побачити різні набори для приготування кави, в тому числі з ложками зі срібла, латуні, металу. Додавати цукор, коли кава готова, не можна, так як при цьому буде порушена пінка, яка особливо цінується любителями кави.

Характеристики мідної турки для приготування кави "Схід" 120 ml
  • Турка-джезва "Схід".
  • обсяг - 120 мл;
  • матеріал - мідь;
  • ручка - латунь;
  • напилення - Патина.
Характеристики
Основні
Країна виробникТуреччина
Знімна ручкаНі
Об`єм120 мл
МатеріалМідь
Товщина матеріалу1.5 мм
Внутрішнє покриттяхарчове олово
Тип плитиІндукційна, Газова, Електрична
СтанНовий
Мідна турка для приготування кави "Схід" класична 120 ml Покриття патинаМідна турка для приготування кави "Схід" класична 120 ml Покриття патина
Інформація для замовлення
  • Ціна: 850 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner