Турка-джезва класична мідна для приготування кави Афіна 70 ml з покриттям патина
Якщо ви любитель кави по-східному і цінуєте даний якість мідних турків, а також якість матеріалів виготовлення, то вам терміново потрібно звернути увагу на унікальну продукцію від нового гравця на ринку кавових аксесуарів – українського бренду ZH.
Адже нарешті з'явилася пропозиція з дуже вдалим поєднанням дизайну, якості виготовлення. Саме це і зробило турки від цього бренду лідером продажів на ринку України всього лише за рік існування.
Кавові зерна вимагають підготовки. Для приготування кави в джезві потрібно використовувати кави дрібного помелу. Краще всього зерна молото безпосередньо перед початком приготування напою. Так в каву збережеться більше ефірних масел, які він зможе віддати при варінні і тим самим зробити кави більш насиченим.
Спочатку турку слід трохи розігріти на слабкому вогні, а потім всипати в неї мелені зерна. Багато новачків, які ще не освоїли приготування кави в турці, не можуть зрозуміти, як довго потрібно гріти турку. Зрозуміти це можна лише досвідченим шляхом, і через якийсь час "правильна" температура джезви буде визначатися дуже легко. Кількість кави, яке потрібно всипати у турку, різниться в залежності від рецепту приготування напою і переваг конкретної людини, від виду кави.
Коли кава добре прогріється, в джезву наливають воду. Вона повинна повністю закрити кавовий порошок. Для приготування кави в турці не рекомендується брати водопровідну воду. Вона повинна бути "м'якою", тому краще використовувати профільтровану воду, яка повинна бути холодною, навіть крижаний. В залежності від виду кави в джезву додають спеції і цукор, після чого кава слід ретельно перемішати. Заважати кави знавці рекомендують срібною ложечкою. У продажу можна побачити різні набори для приготування кави, в тому числі з ложками зі срібла, латуні, металу. Додавати цукор, коли кава готова, не можна, так як при цьому буде порушена пінка, яка особливо цінується любителями кави.
- Турка-джезва "Афіна"
- об'єм - 70 мл;
- матеріал - мідь;
- напилення - Патина;
- ручка - латунь.
Основні | |
---|---|
Діаметр горлечка | 42 мм |
Висота | 87 мм |
Знімна ручка | Ні |
Об`єм | 70 мл |
Матеріал | Мідь |
Внутрішнє покриття | харчове олово |
Тип плити | Індукційна, Газова, Електрична |
Стан | Новий |
Турка-джезва класична мідна для приготування кави Афіна 70 ml з покриттям патина | Турка-джезва класична мідна для приготування кави Афіна 70 ml з покриттям патина |
- Ціна: 725 грн