Кошик
497 відгуків
+38 (068)255-81-81Зателефонувати
+380 (68) 255-81-81
Александровская 40, Запоріжжя, Україна
Турецька кава-Чай-Кавоварки-Турки-Чайники-Самовари
Кошик
Турка-джезва класична мідна для приготування кави Афіна 70 ml з покриттям патина, фото 2Турка-джезва класична мідна для приготування кави Афіна 70 ml з покриттям патина, фото 3

Турка-джезва класична мідна для приготування кави Афіна 70 ml з покриттям патина

  • Немає в наявності
  • Код: 1111

725 

Турка-джезва класична мідна для приготування кави Афіна 70 ml з покриттям патина
Турка-джезва класична мідна для приготування кави Афіна 70 ml з покриттям патинаНемає в наявності
725 
+380 (68) 255-81-81
+380 (68) 255-81-81
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Турка-джезва класична мідна для приготування кави Афіна 70 ml з покриттям патина

Якщо ви любитель кави по-східному і цінуєте даний якість мідних турків, а також якість матеріалів виготовлення, то вам терміново потрібно звернути увагу на унікальну продукцію від нового гравця на ринку кавових аксесуарів – українського бренду ZH.

Адже нарешті з'явилася пропозиція з дуже вдалим поєднанням дизайну, якості виготовлення. Саме це і зробило турки від цього бренду лідером продажів на ринку України всього лише за рік існування.

Особливості приготування кави в турці:

Кавові зерна вимагають підготовки. Для приготування кави в джезві потрібно використовувати кави дрібного помелу. Краще всього зерна молото безпосередньо перед початком приготування напою. Так в каву збережеться більше ефірних масел, які він зможе віддати при варінні і тим самим зробити кави більш насиченим.

Спочатку турку слід трохи розігріти на слабкому вогні, а потім всипати в неї мелені зерна. Багато новачків, які ще не освоїли приготування кави в турці, не можуть зрозуміти, як довго потрібно гріти турку. Зрозуміти це можна лише досвідченим шляхом, і через якийсь час "правильна" температура джезви буде визначатися дуже легко. Кількість кави, яке потрібно всипати у турку, різниться в залежності від рецепту приготування напою і переваг конкретної людини, від виду кави.

Коли кава добре прогріється, в джезву наливають воду. Вона повинна повністю закрити кавовий порошок. Для приготування кави в турці не рекомендується брати водопровідну воду. Вона повинна бути "м'якою", тому краще використовувати профільтровану воду, яка повинна бути холодною, навіть крижаний. В залежності від виду кави в джезву додають спеції і цукор, після чого кава слід ретельно перемішати. Заважати кави знавці рекомендують срібною ложечкою. У продажу можна побачити різні набори для приготування кави, в тому числі з ложками зі срібла, латуні, металу. Додавати цукор, коли кава готова, не можна, так як при цьому буде порушена пінка, яка особливо цінується любителями кави.

Характеристики турки джезва для приготування кави Афіна 70 ml
  • Турка-джезва "Афіна"
  • об'єм - 70 мл;
  • матеріал - мідь;
  • напилення - Патина;
  • ручка - латунь.
Характеристики
Основні
Діаметр горлечка42 мм
Висота87 мм
Знімна ручкаНі
Об`єм70 мл
МатеріалМідь
Внутрішнє покриттяхарчове олово
Тип плитиІндукційна, Газова, Електрична
СтанНовий
Турка-джезва класична мідна для приготування кави Афіна 70 ml з покриттям патинаТурка-джезва класична мідна для приготування кави Афіна 70 ml з покриттям патина
Інформація для замовлення
  • Ціна: 725 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner