Кошик
497 відгуків
+38 (068)255-81-81Зателефонувати
+380 (68) 255-81-81
Александровская 40, Запоріжжя, Україна
Турецька кава-Чай-Кавоварки-Турки-Чайники-Самовари
Кошик
Турка-джезва для приготування кави на плиті Афіна класична мідна красива 70 мл, фото 2Турка-джезва для приготування кави на плиті Афіна класична мідна красива 70 мл, фото 3Турка-джезва для приготування кави на плиті Афіна класична мідна красива 70 мл, фото 4

Турка-джезва для приготування кави на плиті Афіна класична мідна красива 70 мл

  • Немає в наявності
  • Код: 1111

725 

Турка-джезва для приготування кави на плиті Афіна класична мідна красива 70 мл
Турка-джезва для приготування кави на плиті Афіна класична мідна красива 70 млНемає в наявності
725 
+380 (68) 255-81-81
+380 (68) 255-81-81
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Турка-джезва для приготування кави на плиті Афіна класична мідна красива 70 мл

Всі турки (джезва)-суцільнотягнені, товщина мідних стінок 1,5 мм!!! Модель "Афіна" має класичну грецьку форму пісочний годинник. Відмінно підійде для однієї порції кави. Ця модель користується великим попитом у любителів кави по-східному. Красивий дизайн і якість виконання, робить цю модель лідером з продажу на ринку України.

Особливості приготування кави в турці:

Кавові зерна вимагають підготовки. Для приготування кави в джезві потрібно використовувати кави дрібного помелу. Краще всього зерна молото безпосередньо перед початком приготування напою. Так в каву збережеться більше ефірних масел, які він зможе віддати при варінні і тим самим зробити кави більш насиченим.

Спочатку турку слід трохи розігріти на слабкому вогні, а потім всипати в неї мелені зерна. Багато новачків, які ще не освоїли приготування кави в турці, не можуть зрозуміти, як довго потрібно гріти турку. Зрозуміти це можна лише досвідченим шляхом, і через якийсь час "правильна" температура джезви буде визначатися дуже легко. Кількість кави, яке потрібно всипати у турку, різниться в залежності від рецепту приготування напою і переваг конкретної людини, від виду кави.

Когда кофе хорошо прогреется, в джезву наливают воду. Она должна полностью закрыть кофейный порошок. Для приготовления кофе в турке не рекомендуется брать водопроводную воду. Она должна быть "мягкой", поэтому лучше использовать профильтрованную воду, которая должна быть холодной, даже ледяной. В зависимости от вида кофе в джезву добавляют специи и сахар, после чего кофе следует тщательно перемешать. Мешать кофе знатоки рекомендуют серебряной ложечкой. В продаже можно увидеть разные наборы для приготовления кофе, в том числе с ложками из серебра, латуни, металла. Додавати цукор, коли кава готова, не можна, так як при цьому буде порушена пінка, яка особливо цінується любителями кави.

Характеристики Турки-джезва для кави турецької класичної Афіна
  1. Об'єм - 70 мл
  2. Матеріал - мідь
  3. Товщина - 1.5 мм
  4. Внутрішнє покриття - харчове олово
  5. Висота - 83мм
  6. Діаметр дна - 58мм
  7. Діаметр вузької частини 41мм
  8. Вага - 180г.
  9. Ручка - латунь.
  10. Тип плити: газова, електрична, склокерамічна.
Характеристики
Основні
Висота83 мм
Знімна ручкаНі
Об`єм70 мл
МатеріалМідь
Товщина матеріалу1.5 мм
Внутрішнє покриттяхарчове олово
Тип плитиІндукційна, Газова, Електрична
Діаметр дна58 мм
СтанНовий
Турка-джезва для приготування кави на плиті Афіна класична мідна красива 70 млТурка-джезва для приготування кави на плиті Афіна класична мідна красива 70 мл
Інформація для замовлення
  • Ціна: 725 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner