Турка-джезва для варіння кави на плиті класична з цільного листа міді покриття срібло 300 мл
- Немає в наявності
1 300 грн
Турка-джезва для варіння кави на плиті класична з цільного листа міді покриття срібло 300 мл
Всі турки (джезва)-суцільнотягнені, товщина мідних стінок 1,5 мм!!! Особливу відмінність цієї моделі в тому, що напилення внутрішніх і зовнішніх стінок зі срібла 925 проби. Як відомо посуд із срібла має властивість відчищати і іонізувати рідина корисними мікроелементами. Кава зварена в цій турці, безсумнівно, буде мати особливий смак. У цьому вже переконалися багато хто наші клієнти. Радимо і Вам приєднатися до їх числа.
Кавові зерна вимагають підготовки. Для приготування кави в джезві потрібно використовувати кави дрібного помелу. Краще всього зерна молото безпосередньо перед початком приготування напою. Так в каву збережеться більше ефірних масел, які він зможе віддати при варінні і тим самим зробити кави більш насиченим.
Вначале турку следует немного разогреть на слабом огне, а потом всыпать в нее молотые зерна. Многие новички, которые еще не освоили приготовление кофе в турке, не могут понять, как долго нужно греть турку. Понять это можно лишь опытным путем, и спустя какое-то время "правильная" температура джезвы будет определяться очень легко. Количество кофе, которое нужно всыпать в турку, различается в зависимости от рецепта приготовления напитка и предпочтений конкретного человека, от вида кофе.
Когда кофе хорошо прогреется, в джезву наливают воду. Она должна полностью закрыть кофейный порошок. Для приготовления кофе в турке не рекомендуется брать водопроводную воду. Она должна быть "мягкой", поэтому лучше использовать профильтрованную воду, которая должна быть холодной, даже ледяной. В зависимости от вида кофе в джезву добавляют специи и сахар, после чего кофе следует тщательно перемешать. Мешать кофе знатоки рекомендуют серебряной ложечкой. В продаже можно увидеть разные наборы для приготовления кофе, в том числе с ложками из серебра, латуни, металла. Додавати цукор, коли кава готова, не можна, так як при цьому буде порушена пінка, яка особливо цінується любителями кави.
- Турка-джезва мідна.
- матеріал - мідь;
- покриття (срібло);
- ручка - дерев'яна;
- обсяг - 300 ml.
Основні | |
---|---|
Висота | 74 мм |
Знімна ручка | Ні |
Матеріал ручки | дерево |
Об`єм | 300 мл |
Матеріал | Мідь |
Товщина матеріалу | 1.5 мм |
Тип плити | Індукційна, Газова, Електрична |
Стан | Новий |
Турка-джезва для варіння кави на плиті класична з цільного листа міді покриття срібло 300 мл | Турка-джезва для варіння кави на плиті класична з цільного листа міді покриття срібло 300 мл |
- Ціна: 1 300 грн