Турецький чорний чай листовий CAYKUR RAMAZAN CAY 500Г натуральний чай без добавок
Caykur Ramazan — це справжній листовий чорний чай, привезений із Туреччини. Колоритний смак і насичений аромат надає цьому сорту чаю особливого статусу натурального турецького напою. Чай не містить домішок і ароматизаторів, зберігаючи водночас свій іскальний смак.
Цей напій був названий на честь стародавнього кінського поста Рамадан, який триває один місяць, а саме 29 або 30 днів залежно від місячного календаря. Пост починається з початку світанку та закінчується після заходу сонця.
Чай Ramazan є потужним антиоксидантом, він допомагає захистити від серцево-судинних захворювань, підтримуючи кровоносні судини, завдяки високому вмісту в ньому флавоноїдів. Також чай Ramazan, якщо пити його після їди, сприяє травленню
Знаменитий турецький Caykur виготовляється з високоякісних сортів чаю причорноморського регіону Туреччини. Компанія Caykur — найбільше підприємство чайного виробництва Туреччини, що займає перше місце на чайному ринку всередині країни та активно постачає свою продукцію за її межі. Вирощування й оброблення чаю здійснюються відповідно до сучасних екологічних та технологічних стандартів, проходить безліч етапів контролю якості та враховує вимоги досвідчених споживача.
Чай Caykur Ramazan — це 100% натуральний чорний чай, який виробляється з молодих чайних листочків. Це чай із поліпшеною якістю, вирощений без використання штучних добрив. Він вирізняється ідеальним смаком, винятковою консистенцією, класичним ароматом і яскравою, терпкою мелодією.
Для заварювання турецького чаю використовується особливий подвійний чайник (çaydanlık). Готувати Caykur Cay Cicegi необхідно в такий спосіб:
1. Засипте у верхній чайник заварку з розрахунку 1 столова ложка на людину.
2. У нижній чайник залийте воду та дочекайтеся, поки вода закипить. Весь цей час листя у верхньому чайнику буде тужитися на парі.
3. Залийте водою, що кипить, з нижнього чайника заварювання у верхньому чайнику так, щоб вона тільки покривала чайне листя.
4. Долийте в нижній чайник, якого бракує.
5. У той час, коли вода закипить вдруге, зменште вогонь до мінімуму. Коли чаїнки у верхньому чайнику осядуть — турецький чай готовий.
Заварювання необхідно наливати до середини склянки, а після розбавляти її водою з нижнього чайника до потрібної міцності.
1. Покладіть у чайник заварку з розрахунку 1 столова ложка на людину.
2. Залийте водою, що кипить, залиште заварку на 10 хвилин у теплому місці, щоб вона не охолонула.
3. Налийте отриману заварку до середини склянки та розбавте окропом до отримання потрібної міцності.
- Виробник — Туреччина.
- 100% натуральний продукт.
- Термін придатності — 3 роки.
Основні | |
---|---|
Вага | 500 г |
Виробник | Caykur |
Країна виробник | Туреччина |
Упаковка | Паперовий пакет |
Форма випуску | Розсипний |
Тип чаю | Чорний чай |
Розмір чайного листа | Дрібнолистовий |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Чорний чай турецький оригінальний натуральний без добавок дрібнолистовий Caykur Rize | Чорний чай турецький оригінальний натуральний без добавок дрібнолистовий Caykur Rize |
- Ціна: 210 ₴