Кошик
497 відгуків
+38 (068)255-81-81Зателефонувати
+380 (68) 255-81-81
Александровская 40, Запоріжжя, Україна
Турецька кава-Чай-Кавоварки-Турки-Чайники-Самовари
Кошик
впередназад
Турка-джезва для кави турецька класична з цільного листа міді "Схід" 120 мл, фото 2Турка-джезва для кави турецька класична з цільного листа міді "Схід" 120 мл, фото 3Турка-джезва для кави турецька класична з цільного листа міді "Схід" 120 мл, фото 4Турка-джезва для кави турецька класична з цільного листа міді "Схід" 120 мл, фото 5Турка-джезва для кави турецька класична з цільного листа міді "Схід" 120 мл, фото 6Турка-джезва для кави турецька класична з цільного листа міді "Схід" 120 мл, фото 7Турка-джезва для кави турецька класична з цільного листа міді "Схід" 120 мл, фото 8

Турка-джезва для кави турецька класична з цільного листа міді "Схід" 120 мл

  • Немає в наявності
  • Код: 1111

780 

Турка-джезва для кави турецька класична з цільного листа міді "Схід" 120 мл
Турка-джезва для кави турецька класична з цільного листа міді "Схід" 120 млНемає в наявності
780 
+380 (68) 255-81-81
+380 (68) 255-81-81
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Турка-джезва для кави турецька класична з цільного листа міді "Схід" 120 мл

Турка виготовлена з цільного листа міді товщиною 1,5 мм!!! Модель «Схід» користується великим попитом у любителів кави по-східному. Красивий дизайн і якість виконання, робить цю модель лідером з продажу на ринку України.

Особливості приготування кави в турці:

Кавові зерна вимагають підготовки. Для приготування кави в джезві потрібно використовувати кави дрібного помелу. Краще всього зерна молото безпосередньо перед початком приготування напою. Так в каву збережеться більше ефірних масел, які він зможе віддати при варінні і тим самим зробити кави більш насиченим.

Спочатку турку слід трохи розігріти на слабкому вогні, а потім всипати в неї мелені зерна. Багато новачків, які ще не освоїли приготування кави в турці, не можуть зрозуміти, як довго потрібно гріти турку. Зрозуміти це можна лише досвідченим шляхом, і через якийсь час "правильна" температура джезви буде визначатися дуже легко. Кількість кави, яке потрібно всипати у турку, різниться в залежності від рецепту приготування напою і переваг конкретної людини, від виду кави.

Коли кава добре прогріється, в джезву наливають воду. Вона повинна повністю закрити кавовий порошок. Для приготування кави в турці не рекомендується брати водопровідну воду. Вона повинна бути "м'якою", тому краще використовувати профільтровану воду, яка повинна бути холодною, навіть крижаний. В залежності від виду кави в джезву додають спеції і цукор, після чого кава слід ретельно перемішати. Заважати кави знавці рекомендують срібною ложечкою. У продажу можна побачити різні набори для приготування кави, в тому числі з ложками зі срібла, латуні, металу. Додавати цукор, коли кава готова, не можна, так як при цьому буде порушена пінка, яка особливо цінується любителями кави.

Характеристики Турки-джезва для кави турецької класичної із цільного листа міді "Схід" 120 мл
  • Обсяг - 190 мл
  • Матеріал - мідь
  • Товщина - 1.5 мм
  • Внутрішнє покриття - харчове олово
  • Зовнішнє покриття - відсутня
  • Висота - 82мм
  • Діаметр дна - 93мм
  • Діаметр горловини - 54мм (у вузькій частині)
  • Вага - 335г.
  • Ручка - латунь.
  • Тип плити: газова, електрична, склокерамічна.

Характеристики
Основні
Діаметр горлечка54 мм
Висота82 мм
Знімна ручкаНі
Матеріал ручкибакеліт
Об`єм190 мл
МатеріалМідь
Товщина матеріалу1.5 мм
Внутрішнє покриттяхарчове олово
Зливний носикНі
Тип плитиІндукційна, Газова, Електрична
Діаметр дна93 мм
СтанНовий
Турка-джезва для кави турецька класична з цільного листа міді "Схід" 120 млТурка-джезва для кави турецька класична з цільного листа міді "Схід" 120 мл
Інформація для замовлення
  • Ціна: 780 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner