Кава мелена турецька з вершками, кардамоном і какао Hartup Dibek 1 кг середнього обсмаження
- В наявності
765 грн
Кава по-турецьки Harput Dibek мелена. З вершками, кардамоном і какао.
Кава середнього обсмажування, виготовлена зі свіжих зерен нового врожаю 1 кг
Harput Dibek — один із популярних турецьких кавових брендів. Кава Hartup Dibek традиційно виробляється в ступках, які по-турецьки називаються «дибек».
Harput Dibek – одна з найбільш смачних і високоякісних кав в Туреччині серед кави з добавками. Вона відрізняється від інших брендів турецької кави своїм складом, куди крім кави входять насіння кардамону, какао і вершки. Крім цього самі зерна обсмажують з власним маслом. В результаті м'який смак кави переплітається з ароматами трав і квіток.
Традиція пити каву з кардамоном з'явилася ще за часів правління Султана Селіма Явуза. Тепер традиція відроджується.
Кава Харпут Дибек не така міцна, що зазвичай властиво турецькій каві. Не викликає частого серцебиття. Цю каву часто обирають люди, яким не рекомендується зловживати кавою.
Кава — важлива частина турецької культури. Турецький кава — одна з найстаріших технологій заварювання у світі. Люди в Туреччині п'ють каву ще з часів Османської імперії. У Туреччині є різні сорти кави, які готують по одній і тій самій технології, але з різних сортів кави. Кава Дібек — одна з найпопулярніших. Дібек — це назва глиняного контейнера, у якому подрібнюють кавові зерна. Звідси походить ім'я Дібек.У складі кави 30%, кофейний крем 67%, какао 2% і кардамон 1%. Якщо ви любите дегустувати нові сорти кави, рекомендуємо спробувати каву Dibek. Harput Dibek — найкращий бренд у Туреччині, який виробляє і продає каву Dibek. Ви будете вражені смаком кави Харпута Дібека, коли спробуєте його. Його вершковий смак не залишить Вас байдужим.
Склад: кава мелена арабіка, середньої обжарки, вершки, какао, насіння кардамону. Склад кави пояснює, чому колір кави такий світлий.
Паковання: в картонному тубусі поміщається 2 пакети по 500 г кави + мірна ложка.
Як приготувати каву Harput Dibek
Додайте в турку 1 чашку води (60-70 мл) і 1 мірну ложку кави Harput Dibek (йде в комплекті). При бажанні додайте цукор і добре перемішайте перед тим, як поставити турку на вогонь. Продовжуйте помішувати на слабкому вогні. Готувати каву слід повільно. Поспіх шкодить смаку кави. Ви можете знімати каву з вогню, коли вона починає «хвилюватися», а пінка підніматися. Не доводьте каву до кипіння. Інакше вона буде гірчити.
-
Бренд Harput Dibek
-
Вага 1 кг
-
Температура зберігання зберігати в сухому місці
-
Країна ¦Турция
-
Метод ⁇ молота
Тип кави чорний Інтенсивність смаку кави м'який Форма випуску напою розсипний Країна виробництва Туреччина Мінімальна температура зберігання +4 °C
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Туреччина |
- Ціна: 765 грн