Кошик
658 відгуків
+38 (068)255-81-81Зателефонувати
+380 (68) 255-81-81
Олександрівська 40, Запоріжжя, Україна
Турецька кава-Чай-Кавоварки-Турки-Чайники-Самовари
Кошик

Кава у капсулах. Як готувати та підібрати капсули для кавомашини

Кава у капсулах. Як готувати та підібрати капсули для кавомашини

Кавові капсули на кавоварку схожі на щільно упаковані стаканчики, виготовлені відповідно до певної технології. В одній капсулі міститься близько 7-9 г кавового продукту. Місце розташування самого стаканчика є місце між двома фільтруючими елементами. Капсулу необхідно вставляти у певне місце, де вона проколюється з обох боків.

Основні критерії, як підібрати капсули для кавомашини:

  1. Насамперед необхідно визначити вид напою. Не кожен знає капсули кави, як використовувати і те, що в такому апараті можливе приготування кави, чаю, какао та гарячого шоколаду.
  2. Різноманітність смаків визначається додаванням ароматизаторів до кави. У сучасному асортименті представлені різноманітні напої зі смаком карамелі, ванілі та іншими смаками. Основна маса продукції ненав'язлива та приємна на смак.
  3. Перед тим як готувати каву в капсулах, необхідно визначити рівень обсмажування кави. Кавовий продукт може мати на увазі світле, середнє або темне обсмажування – це визначає смакові якості напою та ароматні властивості.
  4. Перед тим як варити каву в капсульній кавоварці необхідно визначити сумісність продукту з кавовим апаратом. Капсульна кава буває різних форм, призначена для різних агрегатів. Щоб визначити сумісність продукту з обладнанням, необхідно ознайомитися з інформацією на упаковці.
  5. Капсульна кава представлена ​​у вигляді одноразових та багаторазових продуктів. Для перших характерне краще збереження кавового аромату та просте використання. Одноразові картриджі для кавомашини мають абсолютну екологічність, можлива навіть переробка використовуваних капсул. Для багаторазових капсул характерна нижча вартість, порівняно з попереднім варіантом, проте капсули для багаторазового використання погано зберігають ароматику і потребують постійного догляду та очищення.

Як приготувати каву в капсулах без кавомашини?

как готовить кофе в капсульной кофемашинекак готовить кофе в капсульной кофемашине

Перед тим як приступити до приготування кави в капсулах, потрібно розібратися скільки разів можна використовувати капсулу для кавоварки, а також іншими особливостями, які допоможуть у приготуванні напою, що бадьорить.

Етап 1. На початковому етапі необхідно відкрити коробку і дістати капсулу, не розкриваючи її.

Етап 2. Відповідно до інформації в інструкції, потрібно вставити капсулу в агрегат щільно закривши кришку. Деякі моделі кави машин можуть мати на увазі замикання кришки, а інші варіанти її закриття без звуку. Необхідно переконатися, що кришка щільно закрита, оскільки недостатньо закрите полотно може сприяти недостатньому тиску, що призведе до протікання води.

Етап 3. На цьому етапі необхідно визначити бажаний обсяг готового напою. Капсульні кавоварки здебільшого мають на увазі два різновиди – еспресо та лунго. Відмінною особливістю цих варіантів є лише обсяг. Функція лунго має на увазі більший об'єм рідини, пролитої за допомогою капсули. Об'єм у кожному апараті налаштовується у різний спосіб, відповідно до інструкції від виробника.

Визначившись із потрібним обсягом, необхідно підставити в чашку. Достатньо буде ємності на 250 мл.

Температурний режим та мінералізація рідини

У процесі приготування кави не діють особливі вимоги до води. Рідина повинна відповідати кімнатної температури і бути середньої жорсткості (вміст кальцію 51-68 мг/л, магній 30 мг/л).

Не варто використовувати дуже холодну воду високої жорсткості через те, що така рідина негативно відобразиться на роботі кавомашини, сприятиме появі накипу. Об'єм рідини визначається залежно від різновиду напою. Тепер ви знаєте, як готувати каву в капсульній кавомашині, і у вас не повинно виникнути жодних проблем.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner